Ulvshalevej 70
4780 Stege

Fauergaard, Ulvshalevej 70, 4780 Stege er placeret i det smukke Hegnede mellem Stege og Ulvshalestrand. Vi er en del af UNESCO Biosfæreområde Møn og Camønoen. Herskabelig stil i landlige omgivelser med udsigt ud over Stege bugt og den smukkeste solnedgang. Vi er en hesteejendom som for øjeblikket har 3 heste. Huset har en tilhørende dejlig stor have med mange blomster og træer og hvor man er velkommen til at sætte sig på en af bænkene, nyde stilheden og vand udsigten.
Om du vandre på Camønoen, cykler på panoramaruterne, rider i Klinteskoven eller ser ind i den næste galakse under den storslåede stjernehimmel, vil du møde mennesker der har slået sig ned på Møn for at leve deres drøm. Du vil opleve en ø, der går fremad mod en positiv fremtid i samspil med naturen.

Møn har rigtig meget at byde på, og vi vil gerne opfordre til, at blive her lidt længere og tage ud og opleve øen og naturen.
Vi har 2 pæne værelser i hovedhuset der lejes ud. Værelserne er med fælles bad. Der er adgang til spisestue.
Morgenmad 75,- kr pr. person, der betales kontant eller mobilepay og der er mulighed for bestilling af middag.
Gratis kaffe / the og vand.

Vi har en sidebygning på gården på 126 m2 med plads til 6 personer og med eget køkken og bad. Denne kan lejes se link Gæstehus.
Kontakt os for billeder og pris på facit.fam@icloud.com
Vi glæder os til at tage i mod dig/Jer!

Venlig hilsen
Tom og Anette